интернет

Пронајдени се 51 резултати на тема „интернет“
Вести

Мнозинството граѓани сакаат безбедност при плаќање на интернет, 40 отсто не знаат да идентификуваат безбедна страна за плаќање

Граѓаните повеќе сакаат безбедност при плаќање на интернет, отколку брзина на трансакциие при плаќање. Истржување спроведено од Виза,...
Вести

Кампањата на власта со украдената фотографија стана ХИТ: Еве како би изгледале, Дојран, Марковите кули и Смоларските водопади (ФОТО)

По вчерашната срамна украдена фотографија преку која владата ја промовираше кампањата „Дома си е дома“ денеска социјалните мрежи...