интернет експлорер

Пронајдени се 4 резултати на тема „интернет експлорер“
Технологија

КРАЈ НА ЕДНА ЕРА! Интернет Експлорер заминува во историјата: Мајкрософт утре конечно ќе го повлече својот веб-прелистувач по цели 27 години

Мајкрософт конечно утре ќе го повлече Интернет Експлорер засекогаш. Технолошкиот гигант постепено се оддалечи од софтверот кој старее...