институт аксиос

Пронајдени се 3 резултати на тема „институт аксиос“
Вести

Дури 64,3% од граѓаните сметаат дека оваа влада предводена од СДСМ нема да донесе промени на подобро во иднина

Институтот „АКСИОС“ во периодот од 10.11 до 14.11.2021 година спроведе теренско истражување на територија на цела Република Северна Македонија....
Вести

АНКЕТА НА АКСИОС: Мицкоски со најголема доверба од политичарите, а ВМРО-ДПМНЕ доколку утре би имало избори би била апсолутен победник!

Институтот „АКСИОС“ во периодот од 10.11 до  14.11.2021 година спроведе теренско истражување на територија на цела Република Северна Македонија....