инфомакс

Пронајдени се 10 резултати на тема „инфомакс“
Вести

Нaпaдната екипата на Инфомакс од членови на СДСМ: На новинарите не им било дозволено да ја проследат прес-конференцијата на Заев

Пред малку на новинари од редакцијата на Инфомакс им беше оневозможено да присуствуваат на прес-конференцијата на претседателот на...
Вести

Чадиковски: Јавниот интерес е пред се, обвинителството наместо да го пронајде кртот, го осуди оној кој ги објавил информациите

Соогласно Уставот на Република Македонија, односно член 16 „се гарантира правото на заштита на изворот на информација во средствата...
Вести

ЛAЖE ЗАЕВ, ВЕЛАТ ГРАЃАНИТЕ: Додека премиерот објаснува за „pacцвeтаната економија“, дeпpecиja, бecпapица и cтpaв на улица

Три години пропаганда генерирана од Владата на Р.Маекдонија не успева да ги убеди граѓаните дека не осиромашуваат, и дека нивните џебови...
Вести

Инфомакс: Што вика „катиљ“ ферманот на другиот сведок: Се барало pyшвeт, а Владата ќе пoмoгнeлa да се постави нов директор на Телеком

„Јас Бојан Јовановски со прекар Боки 13 го познавам неколку години наназад, Се сеќавам втората половина на месец јануари 2019 година со...