индустриско производство

Пронајдени се 21 резултати на тема „индустриско производство“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Секое опоравување од дното е добро во индустриското производство, но не е рефлексија на вистината што сака да ја прикаже Владата

Индустриското производство во јануари 2022 година бележи годишен раст од 0,7%, а во февруари од 6,3%, заради исклучително ниската споредбена...
Економија

Комисија за економија на ВМРО – ДПМНЕ: Пад на индустриското производство и бројот на работници во индустријата!

Погрешните економски политики на Владата предводена од СДСМ веќе ги чувствуваат производствените капацитети во Република Македонија,...