индустриски производи

Пронајдени се 15 резултати на тема „индустриски производи“
Економија

Цените на производителите на индустриски производи на месечно ниво пониски за 0.7, а на годишно ниво повисоки за 13.8 отсто

Според податоците на Државниот завод за статистика, во ноември 2022 година, продажните цени на производителите на индустриски производи,...