имунизација

Пронајдени се 22 резултати на тема „имунизација“
Регион

Комисијата за имунизација на Грција препорачува: Вакцинација против Ковид-19 на деца со здравствени проблеми меѓу шест месеци и 4 години

Националната комисија за имунизација на Грција предлага вакцинација против Ковид-19 за деца меѓу шест месеци и четири години доколку...