името

Пронајдени се 58 резултати на тема „името“
Вести

Власта со договорот со Грција го менува институционалниот идентитет, со тоа се губи целокупниот идентитет на државата и нацијата

Промената на институционалниот идентитет на кој се согласи Заев и владата, потпишувајќи го договорот со Грција за промена на името...
Вести

ВИДЕО: Пред изборите во 2016 тврдеше дека се нема родено човекот кој ќе го промени Уставот, сега Заев прифати промена на уставното име! 

Човекот кој не сакаше да дискутира за промена на Уставот кога беше опозиција, сега од функција на премиер ги направи сите отстапки кои...