иловица

Пронајдени се 7 резултати на тема „иловица“
Вести

Менаџментот на Иловоца ги потврди наводите на Николоски за поврзаност во сопственоста со фирма од Кајманските острови

Зошто нема истрага за Галена од Кајмански острови која го купи рудникот Иловица? Ова прашање го постави потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ...
Вести

Додека Заев прави зделки со бугарски компании преку рудникот Иловица, селаните од околните села свесно ќе се трујат

Изминатите неколку месеци актуелна тема беше и распродажбата на рудникот Иловица, за кој иако жителите од околијата протестираа и јасно...