илинденска

Пронајдени се 7 резултати на тема „илинденска“
Вести

Трајановски: Кристофер Хил беше во Скопје кога ја направивме Илинденска, мислеше сме ја промашиле улицата која води до поранешната амбасада

Екс градоначалникот на Скопје од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски како свој проект првенец како градоначалник во гостувањето...