Илија Пиперкоски

Пронајдени се 5 резултати на тема „Илија Пиперкоски“
Култура

„Дедо и Внук“ на Илија Пиперкоски селектиран во програмата на шест престижни светски филмски фестивали

Играниот филм „Дедо и внук“ снимен по сценарио и режја на Илија Пиперкоски.е селектиран за програмата на шест престжни филмски фестивали. Како...