илија јованоски

Пронајдени се 14 резултати на тема „илија јованоски“
Општини

СРАМОТА: Градоначалникот на Прилеп го промашил споменикот, наместо на св. Климент Охридски, цвеќе му положил на Ченто

По повод патрониот празник на ООУ „Климент Охридски“, делегација од Општина Прилеп предводена од градоначалникот Илија Јованоски...
Општини

ВМРО-ДПМНЕ Прилеп: Градоначалникот Јованоски успеа да ги клекне на колена спортските клубови и ги запре сите капитални проекти

Градоначалникот Јованоски успеа во само два месеци од почетокот на својот мандат да ги запре сите капитални проекти започнати или предвидени...