икони

Пронајдени се 9 резултати на тема „икони“
Вести

Нелегално изнесените 20 икони во Албанија ќе се вратат во Македонија по ратификација на договорот меѓу двете држави

Со Договорот за соработка меѓу Албанија и Северна Македонија за враќање на незаконски изнесените икони во земјата на потекло, што беше...