играч

Пронајдени се 7 резултати на тема „играч“
Останати спортови

Ја почувствува најголемата болка: Играч итно заврши на операција откако доби удар во препони со брзина од 164 км на час (ВИДЕО)

Беше тоа гадна работа и тоа онаа после која не се чувствуваш подобро наредниот ден. Болно било тоа да се гледа, кажа за немилиот настан...