игра

Пронајдени се 4 резултати на тема „игра“
Вести

Нова опасна игра – рефлекси на смртта: Меѓусебно си вперуваат пиштоли во главите и снимаат, паѓаат првите жртви (ВИДЕО)

Младите си ги “проверуваат” рефлексите, но како и во слични предизвици, и тука лесно излегува се од контрола. Кој верувал дека играта...