игор ефтимов

Пронајдени се 9 резултати на тема „игор ефтимов“
Општини

Ефтимов: СДСМ поради лажни ветувања од Штип треба да си оди и тоа со првиот превоз, а тоа се брзите локални избори

Како и другите лаги, така се обелодени и лагата за ефикасен јавен превоз. СДСМ ветуваше, но како и се друго така и јавниот превоз остана...
Вести

Ефтимов: Бочварски ветуваше Центар за рехабилитација за деца со посебни потреби, но по изборите ветувањето стана лага

Некои од нас немаат еднакви услови за живот. Со некои од нас судбината си поиграла, па затоа се потребни огромни напори и добра волја...