игор дурловски

Пронајдени се 45 резултати на тема „игор дурловски“
Вести

Дурловски со честитка за Нова година: Го победив “системот” кога изгледаше дека е најсилен, новата нека биде подобра за сите

Моја ретроспектива на 2019та. Го победив “системот” кога изгледаше дека е најсилен. Новата нека биде подобра за сите, пишува на својот...
Вести

Дурловски: Ако графит што содржи „македонско“ е герила акција, а нам ни е тоа нормално, тогаш ние сме навистина за колективно лечење

Поранешниот директор на Македонска опера и балет, Игор Дурловски,го коментира враќањето на оригиналното име на културната установа...
Вести

Дурловски: Силјановска е личност со интегритет, знаење, искуство и верувам дека со сигурност ќе ја подобри состојбата- борбата за Македонија ќе биде во предност, а не во загуба

Убеден сум дека кандидатот професорката Силјановска- Давкова е личност со интегритет , знаење, искуство, истрајност, смиреност и верувам...
Вести

Адвокатката Јошевска Анастасовска: Ако Дурловски биде осуден, тоа е една голема неправда и навистина политички прогон

Дурловски бара да биде суден правично и без мешање на политиката. Останатото во неговиот пост се емоции, пишува адвокатката Сузана Јошевска...