ие 6

Пронајдени се 29 резултати на тема „ие 6“
Вести

Стојановска од Тетово: Намалување на правните бариери, институциите ќе работат во полза на приватните стопанственици

Носителката на листата со кандидати за пратеници во шестата изборна единица од коалицијата „Обнова за Македонија“, предводена од...
Вести

Стојаноска од Гостивар: Со обнова до проектот еден денар за спортот и еден денар за културата од акцизите за нафта и нафтени деривати

Денес носителот на изборна единица 6 на ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојаноска ја посети општината Гостивар и порача дека по доаѓањето на ВМРО-ДПМНЕ...
Вести

Трипуновски од Брвеница: Субвенции кои пред се редовно и навремено ќе се исплаќаат кон секоја категорија земјоделец

Техничкиот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство Цветан Трипуновски заедно со кандидатите за пратеници Александар...
Вести

Стојаноска: Да си ја почитуваш државата во која си се родила, во која живееш и работиш, е чувство кое секоја чесна жена и домаќинка треба да го има и пренесува на своите деца

Со УЖ од Гостивар и моите сограѓанки-Турчинките од партијата ДНЕТ, нашите коалициони партнери, денес имавме многу убава дружба. Ја имаме...