ие 3

Пронајдени се 76 резултати на тема „ие 3“
Вести

Јанушев на средба со ловното здружение од Виница: Се обврзавме на целосна ревизија на постапките со кои беа одземени ловишта во изминатиот период од 4 години

Во Виница се сретнавме со членовите на ловното здружение. Разговаравме за нашите проекти од програмата кои се однесуваат на оваа гранка. Се...
Вести

Јанушев од Зрновци:На 15 јули да ставиме крај на оваа власт која пали коли и уништува животи, да дадеме шанса на обновата

Игор Јанушев, Генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на изборната единица 3 денеска оствари посета во општина Зрновци каде на средба...
Вести

Јанушев од Илинден: Конечно ќе изградиме нов клинички центар во Скопје, 8-ми септември ќе биде дополнителен клинички центар и клинички болници во Штип и Тетово

Носителот на листата за пратеници од ИЕ 3 на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев денес се обрати пред граѓаните на Општина Илинден. СДСМ, Заев и Николовски...
Вести

Јанушев од Петровец: ВМРО-ДПМНЕ ќе ги зголеми платите за 25%, пензиите за 20%, ќе ја намали невработеноста под 10% во 4 годишниот мандат

Денес генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на изборна единица 3, Игор Јанушев заедно со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан...
Вести

Јанушев од Лозово: Преку своите советници ќе бараме од Општината организирање на референдум каде што граѓаните ќе се изјаснат за изградба на кафилерија

Носителот на изборна единица 3, Игор Јанушев денес оствари посета во општина Лозово каде што посочи дека ВМРО-ДПМНЕ ќе се залага преку...