ие 1

Пронајдени се 160 резултати на тема „ие 1“
Вести

Муцунски: Безумните се плашат, но оние кои веруваат во создавањето на доброто можат да ги поминат сите премрежија со леснотија

Она што со верба може да се направи ќе е цврсто како камен, ќе речат едни од најголемите поборници на христијанството. Тука духот на светите...
Вести

Муцунски: Ќе придонесеме за поголема поддршка на нашите занаетчии и нивно афирмирање со препознатливи македонски брендови

Кандидатот за пратеник на ВМРО-ДПМНЕ од изборна единица 1, Тимчо Муцунски денеска разговараше со претставници на Занаетчиската комора...
Вести

Муцунски: Македонија заслужува подобро, сите ние сакаме побрзо да го оствариме нашиот сон и да се приклучиме во семејстовто на европски демократии со стабилен правен систем

Кандидатот за пратеник од ИЕ 1 на ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски вети дека Македонија ќе го оствари својот сон и ќе се приклучи на семејството...
Вести

Силјановска Давкова: На почетокот на мандатот ќе ги зголемиме платите за 50 проценти на лекарите и на медицинскиот персонал

Носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ во изборната единица 1 проф. Др. Гордана Силјановска Давкова денес оствари средба со здравствените...
Вести

Силјановска: Додека СДСМ ќе отпушта илјадници вработени, ВМРО-ДПМНЕ се обврзува за зголемување на платите до 25 проценти

Носителот на Изборната единица 1 Гордана Силјановска Давкова преку статус на Фејсбук пишува дека власта ќе отпушта илјадници вработени...
Вести

Силјановска: Сите редовни студенти на државните универзитети за академската 2020/2021 целосно ќе бидат ослободени од партиципација

Носителот на листа во изборната единица 1 на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова на својата фејсбук страница напиша статус дека...
Вести

Силјановска: При склучување на меѓународните договори секоја држава е рамноправен субјект без разлика на нејзината големина

Носителот на листа во изборната единица 1 на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова сподели видео на својата фејсбук страница од средбата...
Вести

Јаревски: Се обврзувам дека неуморно и посветено со последниот атом на енергија што ја имам ќе работам на исправање на неправдите

Се обврзувам дека неуморно и посветено со последниот атом на енергија што ја имам ќе работам на исправање на неправдите и штетите врз...
Вести

Стаменкоска Трајкоска: ВМРО-ДПМНЕ се обврзува на квалитетно и модерно образование со намалени административни обврски за наставниот кадар

ВМРО-ДПМНЕ се обврзува на квалитетно и модерно образование со намалени административни обврски за наставниот кадар, реформи на наставните...