идризово

Пронајдени се 34 резултати на тема „идризово“
Вести

Во скопско Идризово ученици ја бојкотираа наставата поради немање албанска паралелка во повисоките одделенија

Десетици ученици Албанци во О.У. „Његош“ во Идризово веќе со години не го имаат правото од петто до деветто одделение да ја следат наставата...