идентитет

Пронајдени се 22 резултати на тема „идентитет“
Вести

Со договорот со Грција се прави промена на институционалниот идентитет, со што директно се укинува државниот и националниот идентитет на државата

Зоран Заев и Владата преку договорот кој го потпишаа со Грција целосно го менуваат македонскиот институционален идентитет. Менувањето...