хуман апел

Пронајдени се 5 резултати на тема „хуман апел“
Вести

ДА ДОНИРАМЕ: На Дејан му е потребна наша помош, има рак каков што досега не е дијагностициран во Македонија

Дејан Наумоски има 26 години и има дијагностициран ЕКСТРАГОНАЛАЛЕН СМЕСЕЕН ТЕМОР НА ГЕРМАНАТА КУЛТУРА, односно туморот на ТИМУС жлездата. Тимусната...