Христо Кондовски

Пронајдени се 10 резултати на тема „Христо Кондовски“
Општини

Ангелевска: Кондовски треба да одговори дали по негов налог на просветните работници им се бараат сигурни гласачи да ги фотографираат своите ливчиња како доказ дека гласале за СДСМ?

Граѓаните интензивно јавно споделуваат за заканите, притисоците и уцените да гласаат против своја волја, да гласаат за уценувачите...
Вести

Николоски: Христо Кондовски е најголемиот бандит кој што е кандидиран за градоначалник, ќе одговараат за поткупот веднаш по промената на власта

„По она што го видовме во Битола е сериозен знак на очајот со кој што е соочен СДСМ и особено нивниот кандидат во Битола, Христо Кондовски,...
Општини

Мицкоски за Кондовски: Парите кои ги крадат со неговиот ментор Ковачевски ги користат во кампањата, ако ова не е точно нека ги раскинат договорите и нека ги вратат парите, наспроти нив ние имаме програма за Битола

Парите што ги крадат со неговиот ментор, Васко Ковачевски ги користат за кампањата, истакна претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски...