Христина Серафимовска

Пронајдени се 12 резултати на тема „Христина Серафимовска“
Вести

Серафимовска: Владата на Заев нема стратегија за заштита на здравјето на младите и безбеден старт на учебната година, добивме ученици кои со право протестираат и збунети родители

Денес, 1 септември наместо со традиционалниот почеток на учебната година Македонија се соочува со хаотична и неизвесна состојба во...