хриситјан мицкоски

Пронајдени се 7 резултати на тема „хриситјан мицкоски“
Вести

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ предложи сет мерки и здравствени и економски кога не беше ни прогласена пандемија на корона вирусот

ВМРО-ДПМНЕ уште пред да се прогласи пандемија како партија предлагала сет на мерки за заштита на здравјето на граѓаните, но и за помош...