храна

Пронајдени се 46 резултати на тема „храна“
Скопје

Скопската зоолошка со апел до посетителите: Можеби на вас тоа ви е забавно, но е опасно по здравјето на нашите животни

И покрај вработените, волонтерите, едукативните табли со забрана за хранење и целата кампања, поголемиот дел од посетителите продолжува...
Занимливости

На оваа фотографија изгледа дека храната лебди во воздух, дознајте ја вистината која стои зад неа (ФОТО)

Истражувачи од станицата Конкордија на Антарктикот неодамна покажаа што се случува со храната кога темепратурата ќе се спушти на минус...
Храна и пијалаци

ВНИМАВАЈТЕ: Не пишува „канцерогени материи“, туку некое шифрирано име- ова се најстрашните состојки во процесираната храна

Хемикалиите што се користат како пестициди и заштитни средства во процесот на одгледување на растенијата што се користат во производството...