храбро срце

Пронајдени се 7 резултати на тема „храбро срце“
Вести

Пациентите со механичка поддршка на срце заборавени од државата- Уште чекаат од надлежните да ги ослободат од партиципација за лекарски прегледи

Здружението „Храбро срце“ продолжува да се бори за ветеното, а тоа е пациентите со вградена механичка циркулаторна потпора на срце...
Македонија

Здружението „Храбро Срце“ продолжува со своите активности за подигнување на свеста за донирање органи

Вие како здружение што имате реализирано досега? До каде сте со активностите? Реализирани се бројни гостувања на наши членови на телевизиите...