Хорст Зехофер

Пронајдени се 11 резултати на тема „Хорст Зехофер“
Вести

Зехофер го претстави новиот план за мигранти- Германија ќе врати голем број мигранти во Грција и Италија

Германскиот министер за внатрешни работи Хорст Зехофер го претстави новиот план за контрола и организација на миграцијата во Германија. Зехофер...