гувернер

Пронајдени се 25 резултати на тема „гувернер“
Вести

Мајка на три деца, родена во Шведска: Која е Анита Ангеловска- Бежоска- жената која треба да стане првата жена гувернер

Македонија ќе добие нов гувернер, мандатот на сегашниот шеф на Народната банка на Република Македонија, Димитар Богов, истекува утре....