грешка

Пронајдени се 20 резултати на тема „грешка“
Вести

Телма: Техничка или стручна грешка во текстот на Уредбата за енергетска криза објавен во Службен Весник, рестрикциите регулирани со завршна одредба

Во текстот од уредбата за енергетска криза има голема грешка токму во делот со кој се регулираат ограничувањата односно рестрикциите,...
Живот и стил

Поминал 45 години во затвор за убиство кое не го направил: Сега ќе добие големо обештетување, а еве што ќе прави со парите (ВИДЕО)

Американецот кој минал 45 години во затвор, пред да биде прогласен за невин за делото за кое бил обвинет, ќе добие 1,5 милиони долари обештетување...