греко

Пронајдени се 10 резултати на тема „греко“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ турка штетен закон, спротивно на европската пракса и Извештајот на ГРЕКО ќе му дозволи на Спасовски да унапредува по 3 места без критериуми

СДСМ турка штетен закон, спротивно на европската пракса и Извештајот на ГРЕКО ќе му дозволи на Спасовски да унапредува по 3 места без...