грчки медиуми

Пронајдени се 22 резултати на тема „грчки медиуми“
Вести

Грчки медиуми: Ако предлогот на Заев не обезбеди двотретинско мнозинство, земјата веднаш ќе оди на предвремени парламентарни избори

На пораките од премиерот Зоран Заев, обидот да се најдат 80 пратеници кои би ги поддржале уставните измени и на предвидениот процес во...