градско-прилеп

Пронајдени се 7 резултати на тема „градско-прилеп“
Вести

Николоски: Оваа табла сведочи за неспособноста на Заев и СДСМ, она што требаше да е експресен пат Градско – Прилеп денес е пустелија и пропаѓа

Оваа табла сведочи за НЕСПОСОБНОСТА на Заев и СДСМ, она што требаше да е ЕКСПРЕСЕН пат Градско – Прилеп денес е пустелија и пропаѓа,...
Вести

Застој во работата на патот: За Градско-Прилеп предвидени 63 милиони евра, рокот тече, а ништо не се гради (ФОТО)

Два месеци владее застој во градежните работи за експресниот пат Градско-Прилеп. Тука не се работи ништо, а роковите најавени се ближат. Како...