градски паркинг

Пронајдени се 15 резултати на тема „градски паркинг“
Скопје

Андоновска: Менаџерскиот тим на ЈП Градски паркинг за три месеци успеа да сработи повеќе од тоа што е реализирано изминатите 4 години од претходната власт

Од она што можеме да го видиме разликите се очигледни и оние негативности кои што се случувале минатиот период сега се само едно минато....