град скопје

Пронајдени се 803 резултати на тема „град скопје“
Скопје

Град Скопје со поддршка на 116 проекти во износ од околу 13,5 милиони денари за развој и унапредување на спортот и образованието

Градот Скопје донесе одлука за поддршка на програми, проекти, активности и манифестации во областа на спортот од интерес за Град Скопје...
Скопје

Арсовска – Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска и директорот на ЈП „Водовод и канализација“, Златко Перински, денеска извршија увид...
Скопје

Во тек е Јавниот повик за ангажирање на членови во Комисија за унапредување на правата на пациентите на Град Скопје

Согласно со Законот за заштита на правата на пациентите, Градот Скопје формира постојана Комисија за унапредување на правата на пациентите,...
Скопје

Градот Скопје распиша Јавен повик за избор на надворешни членови и заменици членови на Комисијата за обештетување од каснувања од бездомни кучиња

Град Скопје објави Јавен повик за избор на надворешни членови и заменици членови на Комисијата за постапување по барања за надоместок...
Скопје

Арсовска: Градот Скопје е пријател на лицата со аутизам, со поддршка на бројни проекти овозможуваме социјална инклузија на сите лица со попреченост

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, денеска во Музејот на македонската борба учествуваше на настан за промоцијата на„Пријателски...
Скопје

Град Скопје: Вандализам врз ормарите за уличното осветлување причина за прекин на електричната енергија во Градскиот парк- остро го осудуваме вандалскиот чин

Ја известуваме јавноста дека по реакција од чуварските служби на Град Скопје дека во Градскиот парк вчеравечер немало улично осветлување,...