грабеж

Пронајдени се 194 резултати на тема „грабеж“
Хроника

ЌЕ ВИ СЕ ЗАВРТИ ВО УМОТ ОД СУМАТА – Британка ограбена во Охрид од лица кои се грижеле за неа, на картичката имала незамислива сума на пари!

Британска државјанка, која била со привремен престој во Охрид, е ограбувана од лице кое се грижело за неа. Тој неовластено ја користел...