говор

Пронајдени се 8 резултати на тема „говор“
Живот и стил

Стресот од пандемијата отвори проблем во говорот кај децата, а проблемот со мобилните доби нов назив – „екранизација“

Пандемијата остави траги во развојот на децата. Според логопедите, поради стресот се зголеми бројот на децата на возраст од 4 до 4,5 години...
Вести

Јанша: Ако гласачите ја почувствуваат нашата обединетост, на наредните Европски избори ЕПП ќе оствари значителна победа

Претседателот на Словенечката демократска партија, Јанез Јанша, вчера одржа маркантен говор на самитот на Европската народна партија...