горјан тозија

Пронајдени се 10 резултати на тема „горјан тозија“
Вести

Хрватска ќе бара извинување од Македонија поради непримерните изјави на директорот на Агенцијата за филм Горјан Тозија

Здружението на бранители на доброволци во Загреб од Вуковар му испрати отворено писмо до премиерот Андреј Пленковиќ, во кое бараат...
Вести

„Уценувачот Тозија и група новинари лажат“: Ревизијата потврдува наменско трошење на средствата за серијата „Македонија“

Јадран филм во врска со пријавата од Управата за финансиска полиција во соопштение до јавноста наведува дека Агенцијата за филм на...