ѓорѓе иванов

Пронајдени се 27 резултати на тема „ѓорѓе иванов“
Вести

Јустинијан, Проески, Глигоров, Иванов, Груевски, Гочева меѓу најпознатите Македонци кои оставиле трага во светот

Бостонскиот Институт составил список од 11.000 личности кои оставиле траг во историјата од просторите на поранешна СФРЈ, меѓу кои се владетели,...
Вести

Иванов на средбата со Нимиц: Решение кое нема да задира во идентитетот на македонскиот народ и нема да ни го наруши достоинството

Претседателот на Република Македонија, Ѓорѓе Иванов, денеска го прими амбасадорот Метју Нимиц, специјален пратеник на Генералниот...