Гордана Јанкуловска

Пронајдени се 13 резултати на тема „Гордана Јанкуловска“
Вести

Адвокатот на Јанкулоска: Бараме од советот разумно времетраење на рочиштата и според Европската конвенција за човекови права

Со пролонгирано времетраење на рочиштето, а по завршувањето на работното време на судот одбраната смета дека се постапува на штета...
Вести

СДСМ со кратење на разговорите се обидува да ја манипулира јавноста дека договорот со кинезите во случајот Траекторија е незаконски потпишан

Денеска во случајот Траекторија во судот конечно беше пуштен целиот разговор помеѓу Зоран Ставрески и Гордана Јанкуловска на темата...