Горан Стојановски

Пронајдени се 4 резултати на тема „Горан Стојановски“
Општини

Градоначалникот на Чашка: Од „МЖ“ барам на преминот на пругата кај „Порцеланка“ поставување на хоризонтална и вертикална сигнализација

На преминот на пругата кај велешка „Порцеланка“ бил и градоначалникот на Општина Чашка Горан Стојановски кој за МИА информира дека...
Вести

Уште еден член од тимот на кумановскиот градоначалник е негативен: Дали некој намерно ги елиминира членовите на кризниот штаб на чело со Димитриевски?

Уште еден член на Општинскиот штаб за заштита и спасување во Куманово е негативен на Ковид19. Дали се работи за случајна грешка или намерна...