горан стефановски

Пронајдени се 18 резултати на тема „горан стефановски“
Познати

Солзи, емоции, голема почит и едно барање: Со песната „Зајди, зајди“ студентите во Англија се простија од Горан Стефановски

„Во преполната сала исполнета да последното ќоше, седечки и простум, немаше игла каде да се фрли. Со грло во стомакот, срцето, солзи во...