горан момироски

Пронајдени се 5 резултати на тема „горан момироски“
Вести

Момироски: Скандалите објавени од опозицијата се реални, и кога не реагираат институциите ние новинарите ќе ги гониме вмешаните во случаите

Твоја теза е дека институциите треба да решаваат. Еве за сличајот со ден Дончев, тој избега, и кога нема разврски ние новинарите ќе ги...