Горан Манојловски

Пронајдени се 12 резултати на тема „Горан Манојловски“
Вести

Манојлоски: Власта да им одговори на здравствените работници и на сите жители на Македонија до кај сте со реализација програмата „План за живот„?

На денешната собраниска седница за финансирање на буџет пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Горан Манојловски ја запраша пратеничката од СДСМ,...
Вести

Манојловски: Владата не ја пушта во употреба мерната станица во Тетово за да не знаат тетовчани колкава е загаденоста

Горан Манојловски, пратеник од ВМРО-ДПМНЕ на денешната собраниска седница рече дека Тетово беше најзагаден град во Европа и во моментот...
Вести

Манојловски: Дали сега со овој закон имаме прилагодување за да може на мала врата да се впротне заштита на лица коишто не се државјани на наша држава?

Горан Манојловски, пратеник од ВМРО-ДПМНЕ на денешната собраниска комисија за здравство рече дека законското решение и легислативата...
Вести

Манојловски: Законот за амнестија не е целосен, доколку сакаме да има национално помирување треба да има опфатено што повеќе луѓе

Законот за амнестија не е целосен, за да се има национално помирување како што се залага треба законот да опфати многу повеќе луѓе, ова...
Вести

Манојлоски до власта: Сакате да ја демонстрирате волјата на малцинството граѓани излезени да гласаат врз волјата на мнозинството кое што од свои причини не излегле

Многу битна работа која јавноста не треба да ја заборави е тоа дека ВМРО-ДПМНЕ е прва партија во Република Македонија која што иницираше...
Вести

Манојловски: Референдумот е неуспешен зошто народот препозна дека оваа владејачка гарнитура која ветуваше реформи потпишува само штетни договори

Не може да се каже дека ставот на ВМРО претставува една предизборна реторика затоа што за националните прашања не може никогаш да се...