Горан Чогеља

Пронајдени се 3 резултати на тема „Горан Чогеља“
Вести

Чогеља: Охридско и Глобочица се излеаја, ЕЛЕМ да понесе одговорност и да гарантира целосно обесштетување на граѓаните

Охридското езеро подолго време е над дозволената кота. А, од пред некој ден повторно се излеa по крајбрежјето. Тоа и во континуитет се...
Вести

Чогеља: Одговорност за раководството на ЕЛЕМ мора да има- Владата и компанијата се должни да ги обештетат сопствениците на поплавените објекти

Република Македонија и нејзините граѓани имаат директни штети и загуби поради неодговорноста на власта. СДСМ не знае да менаџира со...