годишна конференција

Пронајдени се 17 резултати на тема „годишна конференција“
Вести

Јаулески: Ќе ја победиме оваа тиранија што ги излажа младите, ќе ја преживееме оваа несреќа што ни се случи и ќе се избориме за иднината во која веруваме

Подобро ужасен крај, отколку ужас без крај“ – едноставните зборови на големиот великан на Македонската национална борба за самостојност...