го сакам водно

Пронајдени се 19 резултати на тема „го сакам водно“
Скопје

„ГО САКАМ ВОДНО“: Никнуваат вили во селски атари и на земјиште кои мистично станува приватна сопственост

Времето минува, специјален закон за Водно не се ни разгледува. Си тече процедура на носење си некакви акти со кои ќе се намалат заштитните...
Вести

„Го сакам Водно“: Се касапат брези, за да прават коридор за гасовод, чиниш „Партизанска“, Булевар сосе тротоари, среде шума

Граѓанската иницијатива „Го сакам Водно“ на својот Фејсбук профил објави статус посветен на исечените брези поради градењето на гасоводот...
Вести

„Го сакам Водно“ до Шилегов: Гасоводот да не поминува низ парк шумата Водно, да се репроектира трасата од Арачиново до Жданец

Андреја Јанков од иницијативата „Го сакам Водно“ на дебатата организирана од Град Скопје поради гасоводот вели дека бенефитите на...