глас за македонија

Пронајдени се 5 резултати на тема „глас за македонија“
Скопје

СКАНДАЛ: Директорот на ЈСП со закани до советникот Јаневски – сакал физички да се пресмета, а еве каков одговор доби!

По завршувањето на денешната седница, в.д. директорот на ЈСП Скопје,  Александар Стојковски, лично ми се закани дека физички ќе се пресмета...