Ѓорѓи Начевски

Пронајдени се 17 резултати на тема „Ѓорѓи Начевски“
Скопје

Начевски: Во изминативе 4 години бевме сведоци на целосно запуштање и руинирање на спортот во Република Македонија

Во изминативе 4 години бевме сведоци на целосно запуштање и руинирање на спортот во Република Македонија како на централно, но особено...
Ракомет

Начевски: Ја претставуваме Македонија како горди Македонци, изјавата на Заев е немање никакво национално чувство

Ракометниот судија, Ѓорѓи Начевски кој ја претставува Македонија години наназад на планетарни и континентални собири, на Олимпијади,...